Πεθανε Η Γεννηματα / Λευτέρης Κατσικαρέλης ΚΙΝΑΛ - Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ.

Έδωσε πολυετή μάχη για την υγεία της. Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Η κατάσταση της υγείας της προέδρου του κινήματος .

Η κατάσταση της υγείας της προέδρου του κινήματος . Λευτέρης Κατσικαρέλης ΚΙΝÎ'Λ
Λευτέρης Κατσικαρέλης ΚΙΝÎ'Λ from www.alphafreepress.gr
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Γεννηματά πέθανε σύζυγος ανδρέας τσούνης. Πέθανε η φώφη γεννηματά έπειτα από μέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό». Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά.

Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Οι δυο τους είχαν ενώσεις τις ζωές τους με γάμο το 2003. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο . Ο σύζυγός της ήταν ο . Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Πέθανε η φώφη γεννηματά έπειτα από μέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό». Έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά σε ηλικία 57 ετών μετά απο γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Πέθανε η φώφη γεννηματά έπειτα από μέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό». Σοκ προκαλεί η είδηση ότι η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά πέθανε ξαφνικά στις 12:04 της δευτέρας στον ευαγγελισμό. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ.

Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Λευτέρης Κατσικαρέλης ΚΙΝÎ'Λ
Λευτέρης Κατσικαρέλης ΚΙΝÎ'Λ from www.alphafreepress.gr
Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Η κατάσταση της υγείας της προέδρου του κινήματος . Γεννηματά πέθανε σύζυγος ανδρέας τσούνης. Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Ο σύζυγός της ήταν ο . Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής.

Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός.

Έδωσε πολυετή μάχη για την υγεία της. Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο . Γεννηματά πέθανε σύζυγος ανδρέας τσούνης. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά σε ηλικία 57 ετών μετά απο γενναία μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε η φώφη γεννηματά έπειτα από μέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό». Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Οι δυο τους είχαν ενώσεις τις ζωές τους με γάμο το 2003. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Η κατάσταση της υγείας της προέδρου του κινήματος . Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Σοκ προκαλεί η είδηση ότι η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά πέθανε ξαφνικά στις 12:04 της δευτέρας στον ευαγγελισμό. Ο σύζυγός της ήταν ο .

Έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά σε ηλικία 57 ετών μετά απο γενναία μάχη με τον καρκίνο. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Η κατάσταση της υγείας της προέδρου του κινήματος . Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά .

Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Λευτέρης Κατσικαρέλης ΚΙΝÎ'Λ
Λευτέρης Κατσικαρέλης ΚΙΝÎ'Λ from www.alphafreepress.gr
Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Οι δυο τους είχαν ενώσεις τις ζωές τους με γάμο το 2003. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Πέθανε η φώφη γεννηματά έπειτα από μέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό». Η κατάσταση της υγείας της προέδρου του κινήματος .

Η κατάσταση της υγείας της προέδρου του κινήματος .

Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Γεννηματά πέθανε σύζυγος ανδρέας τσούνης. Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Η κατάσταση της υγείας της προέδρου του κινήματος . Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο . Πέθανε η φώφη γεννηματά έπειτα από μέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό». Οι δυο τους είχαν ενώσεις τις ζωές τους με γάμο το 2003. Έδωσε πολυετή μάχη για την υγεία της. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Σοκ προκαλεί η είδηση ότι η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά πέθανε ξαφνικά στις 12:04 της δευτέρας στον ευαγγελισμό.

Πεθανε Η Γεννηματα / Λευτέρης Κατσικαρέλης ΚΙΝÎ'Λ - Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ.. Σοκ προκαλεί η είδηση ότι η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά πέθανε ξαφνικά στις 12:04 της δευτέρας στον ευαγγελισμό. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. Γεννηματά πέθανε σύζυγος ανδρέας τσούνης. Η κατάσταση της υγείας της προέδρου του κινήματος .